Loading...
Strada Sg. Grigore Ioan, Nr. 7, Incinta COMAT, Iasi 0747.777.757 contact@profloor.ro

- Despre noi -

PROFLOOR BUCOVINA


IUntitled-1NCEPUTURI

◎ Am inceput activitatea in ianuarie 2008 avand ca obiect de activitate comercializarea si montarea acoperitorilor de pardoseli.
◎ Suntem o prezenta apreciata pe piata acoperirilor profesionale de pardoseala, ce urmareste in acelasi timp extinderea gamei de produse comercializate si oferirea permanenta de solutii orientate catre client.
◎ Prin indeplinirea  acestei misiuni, dorim sa fim o companie de succes pe termen lung, urmarind, totodata si realizarea urmatoarelor obiective:
◎ Pentru a face fata exigentelor actuale si viitoare, venim cu programe permanente pentru a oferi solutii profesionale proiectelor, conform standardelor si cerintelor clientilor


XFDEZVOLTARE

◎ Avand o politica continua si sustinuta de dezvoltare atat a gamei de produse, cat si a ofertei de servicii si retelei de acoperire, am reusit sa ocupam o pozitie apreciata pe piata romaneasca a acoperirilor profesionale de pardoseli.


ASVALORI

◎ Valorile pe care le promoveam, se bazeaza pe colaborări şi parteneriate avantajoase, respect reciproc si orientarea catre performanta.


serviciiSERVICII

Serviciile completeaza activitatea companiei, asigurand punerea in valoare a produselor:

◎ Montaj pardoseli profesionale,
◎ Consultanta in alegerea produselor,
◎ Consultanta in realizarea proiectelor de design interior,
◎ Consultanta in intretinerea produselor.