Loading...
Strada Sg. Grigore Ioan, Nr. 7, Incinta COMAT, Iasi 0747.777.757 contact@profloor.ro

- Protectie gazon -

PROTECTIE GAZON


NU MONTĂM DOAR PARDOSEALA…TE SCĂPĂM ŞI DE GRIJI

Protectie gazon stadion◎ De la Jocurile Olimpice din Londra, din 2012 la Marele Premiu de Formula 1 din Singapore şi Melbourne, concerte rock şi festivaluri, nume celebre precum U2, Pearl Jam, AC/DC, Billy Joel, Elton John, Foo Fighters, Bee Gees, Paul McCartney şi The Rolling Stones au profitat cu toţii organizând concerte pe stadioane protejate cu produse Profloor.

◎ Orice dimensiune. Orice suprafaţă. Orice stil. Dacă evenimentul contează pentru dumneavoastră şi dacă doriţi ca totul să funcţioneze fără probleme, avem cele mai bune soluţii pentru pardoseli portabile – din lume.

◎ Serviciile noastre profesionale includ vizite ale locului instalării şi consultanţă de specialitate. Vindem. Închiriem. Instalăm. Îndepărtăm. Curăţăm. Nu lăsăm dezordine. Acordăm ierbii ceea mai bună şansă de supravieţuire folosind un plastic care o protejează, spre deosebire de pavajele din metal care transmit căldura, iar produsele noastre sunt atât de uşor de folosit, încât aţi putea încredinţa sarcina copiilor.

◎ Instalarea şi îndepărtarea sunt rapide şi eficiente şi avem o gamă largă de opţiuni coloristice, perfecte pentru crearea imaginilor de marcă comercială sau integrarea în peisaj. Produsele Profloor sunt o opţiune mai eficientă din punctul de vedere al costului pentru crearea unei căi temporare de acces decât vechile metode, precum piatra sfărâmată, placajul, oţelul sau aluminiul.


ÎNCHIRIERE? CUMPĂRARE? ORICE SE POTRIVEŞTE

◎ Facem eforturi pentru a uşura treaba şi pentru a vă oferi soluţia care vi se potriveşte cel mai bine. „Închirierea simplă” înseamnă că dumneavoastră luaţi pardoseala, o instalaţi singuri şi o aduceţi înapoi pentru a fi curăţată. Alternativ, oferim un serviciu la cheie prin care livrăm, instalăm, gestionăm, înlăturăm şi curăţăm…toate la preţul pentru un metru pătrat.

Cumpărare

◎ Dacă organizaţi evenimente regulat, este o idee înţeleaptă să luaţi în calcul cumpărarea propriei pardoseli durabile, uşor de întreţinut. Personalul nostru profesionist vă va ajuta să luaţi decizia corectă pentru a satisface necesităţile dumneavoastră pe termen lung.


PRODUCEM

◎ Nu doar livrăm şi instalăm ci, unic pe piaţa de profil, producem toate produsele noastre, fie în Australia, fie în Europa. Prin urmare, puteţi fi siguri că nu primiţi doar cel mai bun serviciu, ci şi ceea mai bună garanţie a calităţii produsului.


DA, INSTALĂM!

Montaj protectie gazon 1

◎ Primul pas este un telefon. Experienţa noastră îndelungată ne face să ştim ce întrebări să punem – rapid, eficient şi precis pentru a asigura un eveniment fără bătaie de cap.
◎ Odată ce ştim detaliile evenimentului dumneavoastră, vă putem recomanda produsul potrivit.
◎ Dacă există nelămuriri, se recomandă o vizită a locului de instalare.

 

 


Montaj protectie gazon 2

◎ Vi se trimite apoi oferta pentru aprobare şi lucrarea este înregistrată. Ne ocupăm de restul.
◎ Când soseşte ziua cea mare – ne ocupăm noi de tot – de la descărcare la instalarea precisă a produsului Profloor selectat, întreţinerea în timpul evenimentului şi îndepărtarea eficientă la încheierea acestuia.
◎ Zona este apoi curăţată complet înainte de efectuarea recepţiei.
◎ Locul instalării este lăsat aşa cum l-am găsit. Lucrarea este încheiată.

 


DE LA TRAFIC UŞOR LA TRAFIC GREU

protectie gazon trafic greu

◎ Livrăm şi instalăm o pardoseală portabilă pentru orice situaţie.
◎ De la simpla protejare a suprafeţei pietonale, până la cele mai grele sarcini, precum instalarea unui drum de acces pentru macarale şi camioane.

◎ Nu există nicio limită a expertizei noastre, putem proteja suprafaţa dumneavoastră chiar şi de tancuri!


PE CINE ŞI CE PROTEJEAZĂ PROFLOOR?

Protectie Gazon◎ Toate suprafeţele, de interior şi exterior, netede şi nefinisate, plane sau denivelate beneficiază de un tip de protecţie pe care îl putem asigura. Protejăm iarba de pe stadion (sau iarba artificială) de mulţimile care dansează cu miile sau de grupuri de oameni care merg şi aleargă. Acoperim, de asemenea, terenuri de sport din lemn, terenuri de joacă sau alte suprafeţe de joc. Protecţia împotriva traficului auto este o problemă generală pe care o rezolvăm zilnic.

CEA MAI BUNĂ CALITATE

◎ Produsele Profloor sunt făcute din polimeri cea mai înaltă clasă tehnologică pentru a obţine rezistenţă şi performanţă maxime. Produsele sunt testate pentru rezistenţa la alunecare, la incendiu şi protecţia gazonului.


ALEGEŢI-VĂ CULOAREA

protectie gazon in culori

◎ Oferim o gamă largă de culori standard şi putem crea culori la comandă pentru a se potrivi cu logo-urile sau temele de culoare existente.

 


LUMEA ÎNTREAGĂ JOACĂ ŞI PETRECE PE PROFLOOR

Protectie gazon montaj global mic